Kamp jezika u Americi – Letnja škola jezika u San Francisku za mlade
Za uzrast 10-17 godina

Destinacija

San Francisko je već dugi niz godina jedan od omiljenih gradova na svetu brojnih turista, ali i veoma popularna destinacija za učenje jezika. Zbog svoje blage klime tokom čitave godine, brojnih znamenitosti, velelepnih građevina, mostova, kao i brojnih kafića, prodavnica i restorana, San Francisko je dom brojnim posetiocima iz najrazličitijih krajeva sveta. U njemu ćete naći najveću raznovrsnost nacija na jednom mestu koje dolaze ne samo da uživaju u ovom prelepom gradu, već i da uče, žive, školuju se i nauče uz jezik sve o američkoj kulturi, istoriji i tradiciji. Za San Francisko je interesantan podatak da ima najveći broj restorana u odnosu na broj stanovnika na svetu, tako da bi u istom trenutku apsolutno svi stanovnici grada mogli biti smešteni u restoranima.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Danas je ova škola jedan od najvećih i najuspešnijih internacionalnih centara za učenje jezika. Škola nudi mladima iz celog sveta priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika kroz program bogat brojnim aktivnostima. Ono što St. Giles posebno ističe, je raznovrsnost nacija koje dolaze da uče jezik. Ovo je prilika da dete kroz zabavu i igru nauči engleski jezik.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council, English UK, English USA, CEA, Languages Canada.

Nastava, smeštaj i aktivnosti se odvijaju na kampusu California State University-a. Lociran je u okolini San Franciska (East Bay), na Hayward Hills-u, odakle se pruža spektakularan pogled na grad.  Do centra San Franciska se dolazi za 40 minuta vožnje. Prema oceni Prinstona, California State University spada u vodeće univerzitete na Zapadnoj obali. Kampus je izuzetno moderan sa odličnim uslovima za boravak đaka. Kapaciteta je 200 polaznika. Mapa kampusa

Program

Kursevi engleskog jezikaKamp počinje i završava se nedeljom!
Program učenja jezika obuhvata 20 časova jezika, u grupama od po maksimalno 15 polaznika. Nastava se odvija u 5 različitih nivoa, od početnog do naprednog. Časovi traju 50 minuta. Testiranje se vrši na samom početku kursa, a po završetku programa svi kandidati dobijaju sertifikat o završenom kursu.

U okviru programa postoje brojne aktivnosti. Popodnevne i večernje aktivnosti obuhvataju sportove (fudbal, odbojka), posmatranje zvezda, filmske projekcije, karaoke, Vegas game show nights.

Obezbeđene su dve celodnevne i dve poludnevne ekskurzije nedeljno. Celodnevne ekskurzije: Six Flags Amusement Park, Santa Cruz Beach Boardwalk, Great America Amusement Park, full day tours of San Francisco. Poludnevne ekskurzije: Alcatraz Prison, Pier 39, Fisherman’s Wharf, the Golden Gate Bridge.

Nedeljni program aktivnosti

Smeštaj

Smeštaj je u rezidenciji, u dvokrevetnim kompletno opremljenim sobama sa zajedničkim kupatilima (na petoro polaznika jedno kupatilo). U okviru rezidencije se nalaze šopovi i kantine. Mladi u kampu imaju nadzor 24/7.

Ishrana je na bazi punog pansiona. Obroci (doručak, ručak i večera) se služe u restoranu, izuzev kada su organizovane ekskurzije, i tada se polaznicima daje lunch paket. Polaznicima se služi raznovrsna ishrana, a specijalna (dijetalna) ishrana se može tražiti prilikom rezervacije.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp $3470 $5205 $6940

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Datumi kampa: 01.07. – 29.07.2018. Polasci su nedeljom.

Cena uključuje: kurs od 20 lekcija nedeljno, smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, dve celodnevne ekskurzije nedeljno, dve poludnevne ekskurzije nedeljno, popodnevne i večernje aktivnosti, nadzor 24/7, dostupnu telefonsku liniju 24h za hitne slučajeve, test na početku kursa i sertifikat po završetku programa.

Cena ne uključuje: troškove vize $160 (plaća se direktno ambasadi), zdravstvenog osiguranja (cca 1€ dnevno), troškove prevoza (agencija obezbeđuje avio kartu). Cena povratnog aerodromskog transfera sa SFO aerodroma iznosi $200. Časovi tenisa se dodatno plaćaju. Pet sati nedeljno izosi $130 nedeljno.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do mesec dana pred put.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha