Letnja skola italijanskog u Italiji – Kamp jezika za mlade
Za uzrast 11-16 godina

Destinacija

Cilento je turistički region južne Italije. Poznat je po dugim, peščanim plažama, nacioalnom parku, istorijskim znamenitostima. Nalazi se na 100km južno od Napulja. Klima u toku leta je vrlo prijatna, toplo je i suvo uz slab vetar što omogućava vrlo prijatan boravak.

O kampu

Školu Leonardo da Vinci možete pohađati na četiri lokacije u Italiji: u Rimu, Milanu, Firenci ili Sieni. U toku leta škola organizuje kamp učenja jezika na italijanskoj obali, Cilento Coast.

Mladi od 11-16 godina kombinuju učenje italijanskog jezika sa letovanjem. Pohađanjem ovog programa upoznaju se i sa istorijom, umetnošću, muzikom, pozorištem, ali i uživaju na prelepim plažama.

Program

Kamp je baziran na dvonedeljnom programu i zadovoljava potrebe mladih koji žele da usavrše jezik i provedu nezaboravno leto. U kampu se ne vežba samo italijanski jezik već su polaznici deo internacinalne atmosfere gde mogu steći prijateljstva sa vršnjacima iz celog sveta.

Kurs italijanskog jezika obuhvata 20 časova nedeljno koje vode akreditovani profesori jezika. Nakon prepodnevnog učenja uživaće u sportskim aktivnostima u toku posle podneva, i raznim programima u toku večeri.

Primer dnevnog programa:
07:30 – 09:00 buđenje, doručak
09:00 – 12:15 kurs jezika
12:30 – 13:30 ručak
14: 00 – 18:00 sportske aktivnosti
19:00 – 20:00 večera
20:00 – 22:00 večernji program 22:00 spavanje

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u hotelu Elea Club. Hotel se sastoji od 135 bungalova okruženim stablima maslina. Bungalovi su četvorokrevetni. Svaki ima kupatilo, posteljina je obezbeđena. Duga, peščana plaža se nalazi na 150m udaljenosti. Obezbeđeni su suncobrani i ležaljke. Plaža je 2002. dobila plavu zastavu što znači da je plaža čista, uredna, sigurna i dobro održavana. U okviru hotela se nalazi i restoran. Ishrana je na bazi švedskog stola, služe se tradicionalna mediteranska jela.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: sportske aktivnosti, ekskurzije, odlasci na plažu, večernji programi.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1570€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-28.7.2018. Boravak je nedelja na subotu.

Program uključuje: transfer sa napuljskog aerodroma do hotela, smeštaj u 1/4 apartmanima na bazi punog pansiona, kurs italijanskog jezika (20 časova nedeljno), sportske aktivnosti, fudbal, odbojka, akva aerobik, pikado, čas kuvanja, ekskurziju do arheološkog lokaliteta Velia, poseta Paestumu, nadzor organizatora i animatora, odlaske na plažu.

Cena ne obuhvata: avio kartu (cena varira u zavisnosti od raspoloživosti) i zdravstveno osiguranje.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se akontacija od 40% od deviznog dela i 5000 dinara, ostatak do 4 nedelje pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha