Škola jezika Australija
Langports škola
Australija, Zlatna Obala

Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Zlatna Obala je jedna od najvažnijih turističkih atrakcija u celoj Australiji, a grad je poznat širom sveta po lepoti i čistoti svojih plaža. Grad Zlatna Obala je stecište najbogatijih ljudi sveta, posebno iz Japana, Amerike i Azije.

O školi

Škola u gradu Zlatna Obala se nalazi na dva minuta od plaže, u okviru školskog kampusa, na dva nivoa. Škola poseduje moderno opremljene učionice, multimedijalnu bibilioteku, centar za rekreaciju, prostrane bašte za odmor. Postoji mogućnost da polaznici u samoj školi iznajme biciklu ili dasku za surfovanje.

Kursevi

Nastava se odvija u 7 različitih nivoa znanja, u grupama od 12 polaznika u proseku. Kursevi počinju svakog ponedeljka.

Kursevi: standardni (20 časova nedeljno) i intenzivni (30 časova nedeljno), poslovni engleski, kursevi sa fokusom na izgovoru, gramatici, i drugi.

Specijalni programi: priprema za IELTS, TOEFL, TOEIC, Cambridge examination i TESOL.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama, studentskim apartmanima, a na lični zahtev i u hotelima. Porodice se nalaze na 30-40 minuta vožnje do škole, studentske kuće u Brizbejnu na 15-ak minuta vožnje, a kuće u Zlatnoj Obali na 5-20 minuta hoda od škole.

Dolazak/odlazak u porodici može biti subotom ili nedeljom.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: brojne sportske aktivnosti poput surfovanja, fubala, odbojke na plaži, „druženje“ sa kengurima, koalama i delfinima, odlazak na čuvenu plažu Bayron Bay i druge ekskurzije vikendom.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica*  1720 AUD  2335 AUD  2950 AUD

* Smeštaj u porodici je moguće rezervisati minimum na 4 nedelje, osim ukoliko kurs jezika traje kraće.
Postoji mogućnost rezervacije sobe u apartmanu gde je takođe minimum boravka 4 nedelje.

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Doplata za intenzivni kurs iznosi 45AUD nedeljno.

Cena uključuje: standardni kurs (15 sati nedeljno), smeštaj u porodici u jednokrevetnoj sobi, na bazi polupansiona, testiranje na početku, sertifikat na kraju kursa.

Cena ne uključuje: avio kartu, transfer, materijal za nastavu 15 AUD nedeljno, troškove viziranja (cena varira u zavisnosti od tipa vize, turistička 135 AUD, a studijska 550 AUD), zdravstveno osiguranje (cca 2€ dnevno). Za studijski tip vize prema propisima Australijskih imigracionih vlasti mora se uplatiti i zdravstveno osiguranje OSHC – Overseas Student Health Cover.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha