Učenje spanskog u inostranstvu – Kursevi jezika na Ibici
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Ibica je pre svega poznata kao svetska prestonica noćnih klubova i dobrog provoda. Ali to nije sve, gosti ovog egzotičnog ostrva mogu uživati i u lokalnoj kuhiji, dugim pesčanim plažama, ronjenju, lovu, posmatranju ptica… Ibica nudi upoznavanje sa raznim kulturama koje su ostavile svoj trag na ovom ostrvu, kao i druženje sa ljudima iz celog sveta koji u velikom broju posećuju Ibicu tokom leta.

O školi

Škola je smeštena u centru grada Ibica. Nalazi se u prometnom, turističkom delu na par minuta hoda od plaže, okružena sa mnoštvom barova i restorana. Autobuska stanica se nalazi preko puta škole i nudi polaznicima konekciju prema svim lokalitetima duž ostrva.

Kursevi

Nastava se odvija u prostranim i klimatizovanim učionicama koje su opremljene najsavremenijom opremom. Polaznicima je na raspolaganju školska biblioteka gde mogu dodatno usavršiti jezik uz audio i video materijal, dnevnu štampu, časopise, rečnike. Wi-fi konekcija je besplatna i dostupna u celoj školi.

Kursevi. Polaznicima je na raspolaganju standardni kurs jezika (20 časova), intenzivni kurs (25 časova), intenzivni plus kurs (30 časova), jedan-na-jedan časovi, privatne grupe, itd.

Smeštaj

Smeštaj se nudi u rezidenciji i porodicama. Rezidencija “Mi Extramadura” je slična hostelu, sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom. Smeštaj je u jednokrevetnim sobama veličine oko 12 kvadratnih metara. Posteljina, peškiri i prostorija za pranje veša su obezbeđeni. U svakoj sobi se nalazi televizor, cela rezidencija je pokrivena WiFi internetom. Rezidencija se nalazi na 7 minuta hoda od škole.

Smeštaj u porodici je idealna prilika da se i posle časova nastavi komunikacija sa članovima porodice domaćina čime se uz maksimalno vežbanje španskog jezika polaznik detaljno upoznaje sa lokalnom kulturom i načinom života. Sve porodice se nalaze na minut do 15 minuta udaljenosti od škole. Smeštaj je u jednokrevetnoj sobi na bazi noćenja sa doručkom.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Škola nudi veliki izbor vannastavnih aktivnosti u poslepodnevnim i večernjim časovima. Polaznik se informiše o svim ponudama po dolasku u školu i sam bira na koje aktivnosti želi da se prijavi. Mesečni kalendar je istaknut na školskoj tabli sa rasporedom aktivnosti. Neke aktivnosti su besplatne, neke se naplaćuju.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs (20)+rezidencija 1/1 765€ 1040€ 1355€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Doplata. Doplata za smeštaj u periodu od 3.6.-22.9. izosi 170€ po nedelji boravka. Doplata za dodatno noćenje je 30€ u niskoj sezoni, odnosno 55€ u visokoj sezoni.

Cena obuhvata: prijavu na program, kurs od 20 časova nedeljno, smeštaj u rezidenciji u jednokrevetnoj sobi na bazi najma, materijal za nastavu, testiranje na početku i sertifikat na kraju kursa.

Cena ne obuhvata: troškove zdravstvenog osiguranja (cca 1€ dnevno), troškove avio karte (cena varira od datuma putovanja i agencija je može obezbediti), aerodromski transfer 52€ po pravcu.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha