Kursevi engleskog jezika – Istborn.
Za uzrast 14+ godina, u toku cele godine.
Odobravamo popust od 10% na cenu kursa!

Destinacija

Istborn je grad na obali i ima najveći broj sunčanih sati u toku godine u Engleskoj. Bogat je sportskim i zabavnim dešavanjima, a u pauzama učenja jezika možete uživati u šopingu, po čemu je između ostalog i poznat.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Nalazi se na dve lokacije u Londonu, u strogom centru grada i u širem centru (u trećoj zoni), u elitnom, rezidencijalnom delu grada. Pored škola u Londonu, St. Giles ima i druge lokacije u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i Brazilu. Svake godine oko 10.000 polaznika iz preko 90 zemalja sveta pohađa kurs jezika u nekom od centara ove škole.

Škola u Istbornu se nalazi na 10 minuta od centra grada u kojoj nastavu pohađaju polaznici iz gotovo 50 zemalja sveta. Ovo je jedini centar za učenje jezika u kome je donja starosna granica 14 godina. U svim ostalim centrima morate imati minimum 16 godina. U sastavu škole su biblioteka, jezička laboratorija, školski kafe, bazen i internet kafe.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council u BritanijiAAIEP i CEA u Americi,  Languages Canada u Kanadi. Takođe škola je članica English UK-a.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaNastava. Časovi se odvijaju u prepodnevnim i popodnevnim satima, u grupama do 12 polaznika. Dužina trajanja časa je 50 minuta. Nastavu možete započeti svakog ponedeljka u mesecu, izuzev apsolutnih početnika koji nastavu počinju određenih datuma i po posebnom programu.

Vrste kurseva: standardni (20 časova nedeljno), intenzivni (28 časova nedeljno), standardni “economy” popodnevni program (20 časova nedeljno), akademski kursevi (u trajanju od godinu dana, maksimalno 14 polaznika) i letnji kampovi za decu i tinejdžere.

Specijalni programi: poslovni engleski, engleski jezik u turizmu, u umetnosti i dizajnu, engleski jezik za profesore engleskog jezika, priprema za  IELTSTOEFL, neplaćena stručna praksa (kurs jezika u trajanju od 4 nedelje uz praksu u struci u kompaniji) i specijalan kurs “Christmas experience”.

Virtuelne ture kroz školu u Istbornu

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u rezidencijama, porodicama i obližnjim hotelima. Rezidencije se nalaze blizu škole (pešačka distanca ili kraća vožnja). Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom, na bazi najma ili noćenja sa doručkom. Način služenja obroka je samoposluživanje. Doručak je engleski. Porodice su pažljivo odabrane i nalaze se u proseku na 20-45 minuta vožnje metroom do škole. Smeštaj je u 1/1 sobama, a za one koji putuju sa prijateljem, i u 1/2 sobama na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Doručak polaznici spremaju sami, ili im porodica servira obrok, a večeraju sa porodicom u dogovoreno vreme. Za večeru se služi supa, glavno jelo i dezert.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola nudi brojne aktivnosti i ekskurzije poput organizovanih odlazaka u muzeje, bioskope, pabove, disko večeri… Tokom vikenda su organizovani odlasci u Oksford, Kembridž, Škotsku, Vels, pa čak i u Pariz i Amsterdam.

Cene

 2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica 806£ 1154£ 1405£

Cene u tabeli su sa izraženim popustom od ​​10​​​​​​% na cenu kursa!
Napomena. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Cena standardnog kursa koji se održava posle podne je oko 70£ nedeljno niža od prepodnevnog kursa datog u tabeli.
Cena za smeštaj u porodici se odnosi na standardne porodice, u jednokrevetnoj sobi na bazi noćenja sa doručkom.

Doplate. Doplata za visoku sezonu u porodici, u julu i avgustu, iznosi 4£ nedeljno. Doplata za polupansion iznosi 31£ nedeljno u niskoj, odnosno 32£ nedeljno u visokoj sezoni. Polaznici uzrasta 16-17 godina imaju dodatnu doplatu za smeštaj (moguć je samo polupansion). Transfer u jednom pravcu iznosi 120£ sa Hitrou aerodroma.

Cena ne obuhvata: prevoz, troškove vize (cca 120-130€, plaćanje online), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), materijal za nastavu (25£-50£).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha