Kursevi portugalskog u Portugalu – Faro
Za uzrast 18+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Faro se nalazi na samom jugu Portugala i predstavlja administrativni centar i prestonicu Algarve regiona. Grad ima dugu kulturnu tradiciju, poseduje stari grad iznad koga se izdižu i dalje vidljive zidine iz doba Rimljana. U blizini grada se nalazi i velika peščana plaža sto ovaj primorski grad čini popularnom destinacijom leti.

O školi

Škola jezika CIAL u Farou se nalazi u centru letovališta. Nudi visok kvalitet učenja portugalskog jezika više od 50 godina. Sa više hiljada zadovoljnih studenata tokom svoje istorije, cilj škole je ostao nepromenjen – pružiti polaznicima celokupan kulturni program, ne samo nastavu u okviru četiri zida.

Kursevi

Nastava počinje svakog ponedeljka, izuzev za apsolutne početnike. Grupa ima maksimum 8 polaznika. Jedan školski čas traje 50 minuta.

Vrste kurseva: standardni grupni (3 sata dnevno), individualni (u trajanju od 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 ili 40 časova nedeljno), kombinovani, za posebne svrhe, portugalski sa brazilskim ili afričkim poreklom. Grupni kursevi od 3 sata dnevno ili 3+2 sata dnevno se održavaju tokom cele godine.

Specijalni programi: portugalski jezik za specijalne potrebe podrazumeva idividualne ili grupne časove u oblastima: bankarstva, biznisa, informacionih sistema, hotelijerstva, prava, medicine, i drugih oblasti. U ponudi je i kurs za profesore, portugalski sa brazilskog i afričkog podneblja, kao i program učenja jezika uz volontiranje u nevladinim organizacijama.

Smeštaj

Smeštaj je predviđen u pažljivo biranim porodicama, koje će dodatno polazniku pomoći da što brže savlada jezik. Domaćin može biti porodica ili pojedinac. Polaznik se smešta u jednokrevetnu sobu sa obezbeđenim doručkom. Dolazak je nedeljom, a povratak subotom. Škola je ili na pesačkoj distanci ili je dvadesetak minuta javnim prevozom udaljena od smeštaja. Postoji i opcija smeštaja u apartmanu gde su sobe jednokrevetne ili zajedničke (dele se sa drugim polaznicima). Posteljina i peškiri su obezbeđeni i menjaju se jednom nedeljno. U slučaju da polaznik ne želi porodični ili apartmanski smeštaj, škola je u mogućnosti da obezbedi odgovarajući hotelski smeštaj.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola nudi brojne sadržaje unutar škole, obilaske znamenitosti grada kao i odlaske na koncerte, u noćne klubove, poludnevne izlete koji se organizuju nedeljom, itd. Svakog dana, od ponedeljka do subote, organizovana je po jedna besplatna aktivnost, izuzev odlazaka u restorane.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+škol.app 1/1 920€ 1360€ 1652€
Stand.kurs+škol.app-zajednička soba 870€ 1285€ 1552€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Postoji mogućnost porodičnog smeštaja na bazi noćenja s doručkom, kao i bukiranja intenzivnog kursa.

Cena obuhvata: kurs 15 časova nedeljno, odabrani smeštaj, testiranje na početku, sertifikat na kraju programa. Za smeštaj u zajedničkom apartmanu se polaže sigurnosni depozit od 100€ koji se po izlasku iz istog vraća.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje oko 1€ dnevno, aerodromski transfer 50€ po pravcu (ako dva polaznika putuju zajedno, grupni transfer iznosi 55€ ukupno).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha