Kurs nemačkog jezika Berlin
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Berlin je glavni grad i kulturni centar Nemačke. Po kosmopolitskom duhu se može uporediti sa Njujorkom ili Londonom. U njemu se organizuju brojne parade i festivali u toku godine. Svaki distrikt je različit. 

O školi

Škola Germanlingua se nalazi u centru grada. Osnovana je 1984. godine i nudi uz visoko kvalifikovan kadar, moderne metode usavršavanja jezika. U Berlinu škola postoji 10 godina i nedavno je preseljena u novu zgradu. Polaznicima su na raspolaganju kompjuteri sa besplatnim pristupom internetu, biblioteka, odlično opremljena kantina. Ispred škole se nalaze stanice gradskog prevoza. Na pešačkoj distanci su Brandenburška kapija i Rajhstag.

Kursevi

Nastava je organizovana sa 20 ili 25 časova nedeljno. Čas traje 45 minuta. Grupe su od najviše 10 polaznika, izuzev u julu i avgustu kada ih može biti do 12. Postoji šest nivoa znanja jezika. Časovi počinju svakog ponedeljka, izuzev za apsolutne početnike.

Kurs. Pored standardnog i intenzivnog kursa, polaznici se mogu opredeliti i za kurseve poslovnog nemačkog jezika (max dva polaznika u grupi), individualne časove, pripreme za ispite, pohađanje nemačkog za muzičare, sportske kampove, časove plesa i mnoge druge.
Kandidat može da promeni mesto učenja jezika, da pređe iz jednog u drugi grad.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u porodicama, studentskim apartmanima, privatnim apartmanima i u hotelima.

Porodice su pažljivo birane. Smeštaj je u dvokrevetnim, potpuno opremljenim sobama na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje). U porodicama su kandidati u stalnom kontaktu sa izvornim nemačkim jezikom. Udaljene su oko 30 minuta od škole javnim prevozom, što je uobičajeno s obzirom na veličinu ovih gradova.

Studentski apartmani su koncipirani tako da se smeštaj deli sa ostalim studentima iz škole. Morate imati minimum 20 godina da biste odseli u apartmanima. Obično su bliži centru grada nego porodica. U apartmanima su uglavnom dvokrevetne sobe, sa kuhinjom i kupatilom koji se dele sa drugim polaznicima.
Postoji i smeštaj u privatnim apartmanima, namenjenim studentima koji žele više konfora i privatnosti. Privatni apartmani podrazumevaju smeštaj u sobi sa sopstvenim kupatilom i malom kuhinjom.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: u okviru škole organizuju se brojne aktivnosti i druženja gde se polaznici upoznaju sa nemačkom kulturom i običajima. Organizovana su brojna razgledanja, posete muzejima, kulturnim i sportskim dešavanjima, večernji izlasci…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 6 nedelja
Stand.kurs+škol.app 1/2 830€ 1210€ 1590€ 2320€
Stand.kurs+porodica 1/2 ND 830€ 1210€ 1590€ 2320€
Intenz.kurs+škol.app 1/2 920€ 1330€ 1740€ 2540€
Intenz.kurs+porodica 1/2 ND 920€ 1330€ 1740€ 2540€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Smeštaj u apartmanu koji ima veš i sudo mašinu i WiFi iznosi 200€ nedeljno, a u privatnom apartmanu sa sopstvenom kuhinjom i kupatilom iznosi 290€ nedeljno. Polaznik mora imati minimum 20 godina da bi rezervisao smeštaj u apartmanu. Boravak je nedelja na subotu.

Doplate. U visokoj sezoni (jul, avgust, septembar) doplata za kurs iznosi 25€, za smeštaj 40€ nedeljno.
Postoji i mogućnost doplate za boravak u jednokrevetnoj sobi u iznosu od 60€ nedeljno, a za polupansion 80€ (samo u porodici).
Napomena: moguć je i duži boravak od 6 nedelja. Sigurnosni depozit za boravak u apartmanu iznosi 300€ koji se vraća na kraju boravka.

Cena obuhvata: odabrani kurs i smeštaj, testiranje na početku i na kraju, knjige, sertifikat po završetku kursa, besplatan pristup internetu, tri društvene aktivnosti nedeljno.
Cena ne obuhvata: prevoz (sopstveni ili preko agencije), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), povratni aerodromski transfer 160€ (jedan pravac 90€).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha