Kurs francuskog jezika u Francuskoj – LSF škola – Monpelje
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Monpelje je univerzitetski gradić smešten na jugu Francuske. Gde god da krenete osetićete dah Mediterana. Za to je zaslužna blizina mnogobrojnih priobalnih gradića i peščanih plaža kao stvorenih za uživanje. Sredozemno more je udaljeno svega desetak kilometara od Monpeljea.

O školi

LSF škola se nalazi u centru istorijskog dela Monpeljea. Škola postoji od 1996, a 2014. je škola za odrasle preseljena u novu zgradu opremljenu najsavremenijom opremom za učenje jezika. Škola pored modernih učionica, interaktivnih tabli, kompjutera ima i laundž i baštu sa zelenilom gde se polaznici mogu opustiti. Škola ima sledeće akreditacije: Label Qualité FLE, Groupement FLE, Bildungsurlaub – Germany, CSN-Sweden.

Kursevi

Nastava. Časovi se odvijaju u prepodnevnim satima, u malim grupama. Polazik sam bira dužinu boravka. Po dolasku u školu vrši se testiranje na osnovu koga polaznike smeštaju u grupu sa polaznicima istog nivoa znanja. Na kraju kursa dobija se sertifikat.

Vrsta kurseva: standardni, intenzivni, specijalizovani, priprema za DELF i DALF, A/AS Level, IB. Standardni kurs se sastoji od 15 sati nastave nedeljno, od ponedeljka do petka. Čas traje 45 minuta.

Smeštaj

Smeštaj je u porodicama, rezidenciji, apartmanima. Boravak je nedelja na subotu.
Porodice su locirane na pešačkoj distanci od škole ili najviše 30 minuta vožnje prevozom. Tačnu adresu porodice škola šalje najkasnije 15 dana pred put, kao i kontakt osobe koja je na destinaciji zadužena za polaznika. Soba je jednokrevetna, kompletno opremljena. Kupatilo se deli sa ukućanima. Smeštaj može biti sa ishranom ili bez. Doručak i večera se služe sa članovima porodice (porodica priprema obroke). Polaznici ručak obično kupuju u blizini škole gde ima puno bistroa, pekara i slično.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: odlasci na plažu, obilazak grada, poseta muzejima, sportske aktivnosti. Organizuju se ekskurzije do okolnih francuskih gradova (opciono, cena ekskurzije je oko 20-30€).

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+rezidencija NA 960€ 1400€ 2010€
Stand.kurs+porodica 1/1 ND 840€ 1220€ 1560€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Cena obuhvata: standardni kurs, smeštaj, diplomu na kraju kursa, besplatan pristup internetu u školi, transfer za polaznike u porodici, priručnike za nastavu, asistenciju.

Cena ne obuhvata: avio kartu i zdravstveno osiguranje.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do 3 nedelje pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha