Kursevi japanskog jezika – KAI škola jezika – Tokio
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Tokio je metropola koja se sastoji od 26 gradova, 6 gradića i 8 sela koji su tokom vekova srasli. Smatra se centrom svetske tehnologije. U Tokiju živi više od 35 miliona ljudi.

O školi

Kai škola jezika se nalazi u centru grada. Sama reč „Kai“ ima više značenja i predstavlja okean, susret, razumevanje, svet… Škola je osnovana 1987. godine i akreditovana je od strane nadležnih institucija. Opremljena je modernim učionicama i savremenom opremom, a predavači su lokalni profesori japanskog jezika. Polaznici iz više od 50 zemalja sveta dolaze u Kai školu da usavrše znanje jezika.

Kursevi


Nastavu možete započeti jednom mesečno. Čas traje 50 minuta. Postoji osam nivoa znanja, od početnog do naprednog. Nastava se odvija u prepodnevnim i popodnevnim časovima u grupama u proseku od 12 polaznika, a maksimum je 16 polaznika u toku visoke sezone.

Kursevi: standardni (20 časova nedeljno, u trajanju od minimum 3 meseca), kurs konverzacije, letnji intenzivni kurs, standardni plus kursevi (uz dodatak od 5, 10 ili 15 časova nedeljno za rad u grupama do 2 polaznika), kurs za uzrast 50+, i poslovni japanski.

Specijalni programi: škola organizuje programe za profesore japanskog jezika, kao i specijalne programe za apsolutne početnike.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama i zajedničkim apartmanima, a na lični zahtev i u hotelima. Porodice su pažljivo odabrane i nalaze se na oko 45-60 minuta vožnje od škole. Boravak je nedelja na subotu. Zajednički apartmani su za mlade koji žele druženje sa pripadnicima drugih nacionalnosti. Udaljeni su u proseku 30 minuta vožnje od škole.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilazak grada, odlazak u Kabuki pozorište, na sumo rvanje…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica 184000 JPY 256000 JPY 328000 JPY

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

​Cena u tabeli je data za kurs praktične konverzacije (20 časova nedeljno) i smeštaj u porodici u jednokrevetnoj sobi, na bazi polupansiona (za smeštaj od maksimum 2 polaznika po porodici. Postoji i nešto povoljnija opcija kada u porodici boravi 3 i više polaznika).

U ceni nisu: avio karta, transfer, materijal za nastavu i zdravstveno osiguranje.​

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha