Letnji kurs jezika na Floridi – Kamp jezika za mlade
Za uzrast 8-17 godina

Destinacija

Kamp je lociran u Melburnu, na istočnoj obali Floride. Grad je udaljen 150 minuta vožnje od Tampe i 60 minuta od Orlanda. Walt Disney World, Sea World, Universal Studios i Adventure Island su na samo 60 minuta vožnje od kampa.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Danas je ova škola jedan od najvećih i najuspešnijih internacionalnih centara za učenje jezika. Škola nudi mladima iz celog sveta priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika kroz program bogat brojnim aktivnostima. Ono što St. Giles posebno ističe, je raznovrsnost nacija koje dolaze da uče jezik. Ovo je prilika da dete kroz zabavu i igru nauči engleski jezik.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council, English UK, English USA, CEA, Languages Canada.

Nastava, smeštaj i aktivnosti se odvijaju na kampusu Instituta za Tehnologiju (Florida Institute of Technology). To je noviji univerzitet koji poseduje moderno opremljen kampus gde polaznici mogu da uživaju u sportovima i raznim rekreativnim sadržajima. U okviru kampusa nalaze se bazen, bašte, tereni za fudbal, odbojku, tenis, atletska staza i pozorište. Kapaciteta je 75 polaznika.

Program

Kursevi engleskog jezikaKamp počinje i završava se nedeljom!
Program učenja jezika obuhvata 20 časova jezika, u grupama od po maksimalno 15 polaznika. Nastava se odvija u 5 različitih nivoa, od početnog do naprednog. Časovi traju 50 minuta, četiri dana nedeljno. Testiranje se vrši na samom početku kursa, a po završetku programa svi kandidati dobijaju sertifikat o završenom kursu.

U okviru programa postoje brojne aktivnosti. Popodnevne aktivnosti obuhvataju sportove: plivanje, bejzbol, kriket, košarka, fudbal. Uveče su organizovane disko i kazino večeri, karaoke…

Obezbeđene su tri celodnevne i dve poludnevne ekskurzije nedeljno. Celodnevne ekskurzije: Walt Disney World, Universal Studios, th Wizarding World of Harry Potter, Sea World…

Nedeljni program aktivnosti

Smeštaj

Smeštaj je u rezidenciji u jednokrevetnim kompletno opremljenim sobama sa zajedničkim kupatilima (jedno kupatilo dele 2 polaznika). Mladi u kampu imaju nadzor 24/7.

Ishrana je na bazi punog pansiona. Obroci (doručak, ručak i večera) se služe u restoranu, izuzev kada su organizovane ekskurzije, i tada se polaznicima daje lunch paket. Polaznicima se služi raznovrsna ishrana, a specijalna (dijetalna) ishrana se može tražiti prilikom rezervacije.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp $3370 $5055 $6740

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Datumi kampa: 24.06. – 22.07.2018. Polasci su nedeljom.

Cena uključuje: kurs od 20 lekcija nedeljno, smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, 3 celodnevne i 2 poludnevne ekskurzije nedeljno, popodnevne i večernje aktivnosti, nadzor 24/7, dostupnu telefonsku liniju 24h za hitne slučajeve, test na početku i sertifikat po završetku program.

Cena ne uključuje: troškove vize $160 (plaća se direktno ambasadi), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), troškove prevoza (agencija obezbeđuje avio kartu). Cena povratnog transfera sa aerodroma u Orlandu $240.
Časovi surfovanja se dodatno plaćaju. Pet sati nedeljno iznosi $300.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do mesec dana pred put.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha