Studiranjem u inostranstvu i sticanjem strane diplome, mladi pre svega lakše dolaze do zaposlenja. Sarađujemo sa renomiranim i akreditovanim univerzitetima u Evropi, Americi i Aziji. Na njima možete steći Bachelor ili Master diplomu. Možete steći i praktično znanje kroz specijalizovane kurseve u određenim oblastima. Zahvaljujući istom nastavnom programu, neki kampusi omogućavaju prelazak na kampuse u drugim zemljama. To je ujedno i prilika za učenje još jednog jezika, stvaranje novih kontakata, novo iskustvo. Oblasti koje nudimo: ekonomija, turizam, inženjerstvo, informatika, umetnost, dizajn…

Sistem studiranja, način prijavljivanja i proces dobijanja vize se razlikuje od zemlje do zemlje. Naša je preporuka da se na vreme informišete o obrazovnom sistemu i načinu prijavljivanja. Korisno je i posetiti željeni fakultet. Brojni fakulteti sarađuju međusobno pa je moguće po završetku studija dobiti dvostruku diplomu.

Kako odabrati fakultet?

Prvi korak u odabiru fakulteta je odlučiti se za smer. Važno je informisati se po čemu je fakultet prepoznatljiv i koji se smerovi na njemu ističu.

Koju destinaciju odabrati?

Kada aplikant zna šta želi da studira, potrebno je opredeliti se za destinaciju. To je podjednako važan korak.

Posavetujte se sa nama!

Naš prvi savet je da planirate dosta unapred. Zakažite sastanak u agenciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *