ESE – Letnji kamp na Malti
Za uzrast 11-17

Destinacija

Smeštena u Sredozemnom moru, Malta je dom za nešto manje od pola miliona stanovnika i jedna je od najgušće naseljenih zemalja sveta. Zvanični jezici su engleski i malteški.

O školi

ESE škola je osnovana 1996. godine. Nalazi se u Pačevilu, idealnom mestu za mlade, gde ima puno restorana, šoping centara i noćnih klubova. Škola ESE je deo akademske organizacije Claret Group i poseduje priznate sertifikate kao što su EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK i FELTOM. U toku leta nastava se održava u učionicama u Salini Resort hotelu ili u prostorijama škole u neposrednoj blizini.

Kamp

Junior kamp je namenjen uzrastu 11-13 godina. Grupe se sastoje od najviše 15 polaznika. Pohađa se standardni kurs jezika, 20 časova nedeljno. Čas traje 45 minuta. Nastava se održava u prepodnevnim ili popodnevnim satima, i osmišljena je tako da polaznici aktivno učestvuju sve vreme. Akcenat je na pisanju, čitanju, slušanju i pričanju, a uključene su i razne aktivnosti poput rada u grupi, rada u paru, rešavanje problema, igra po ulogama. Predavači biraju teme i aktivnosti prema interesovanju uzrasta u grupi. O polaznicima brine čitav tim stručnjaka (predavači, koordinatori i superizori, medicinski radnici). Na raspolaganju je i lekar, u slučaju da je polazniku neophodna medicinska pomoć. Škola preporučuje njihovo zdravstveno osiguranje Guard Me Insurance, koje priznaju i privatne bolnice na Malti.

Teen Club je namenjen tinejdžerima, od 14-17 godina. Polaznici mogu izabrati kurs od 20 ili 30 časova nedeljno, ili super intenzivni kurs (20 časova grupne nastave i 10 individualnih časova nedeljno). Grupe se sastoje od najviše 15 polaznika. Nastava je osmišljena prema interesovanju uzrasta u grupi, gde polaznici vežbaju konverzaciju kroz aktuelne teme i dešavanja u svetu. Polaznici su pod nadzorom supervizora, ali u odnosu na mlađe polaznike, imaju veću slobodu kretanja.

Program za mlade 17+ namenjen je uzrastu 17-19 godina. Polaznici imaju veću slobodu i nisu toliko pod nadzorom kao mlađi polaznici. Mogu izabrati kurs od 20 ili 30 časova nedeljno (ili super intenzivni kurs). U grupi je najviše 12 polaznika. U sklopu programa su zabava dobrodošlice, plovidbe brodom i obilasci kulturoloških lokacija. Dodatne aktivnosti su moguće uz doplatu.

Engleski plus sport. U ponudi su fudbal (sa trenerima koje su odobrili AC Milan i Italian Football Federation), tenis, ronjenje i jedrenje.

Smeštaj

Najmlađi polaznici su smešteni u Salini Resort hotelu sa 4*. Nalazi se na 10 minuta vožnje prevozom od glavne zgrade škole u Pačevilu, na severnom delu ostrva. Sobe su četvorokrevetne i klimatizovane. Ishrana je na bazi punog pansiona. Polaznici na raspolaganju imaju veliki otvoreni bazen, terene za tenis, fudbal, košarku i odbojku, kao i prostorije za odmor i druženje. Polaznici Junior kampa su pod nadzorom 24/7 i nije im dozvoljeno da Resort napuste bez pratnje osoblja škole.

Polaznici Teen Club-a mogu birati između smeštaja u porodici i Salini Resort hotela. Prilikom smeštaja u porodici, polaznik ima priliku da dodatno vežba jezik sa ukućanima, upozna maltešku kulturu, običaje i domaću hranu. Sobe su zajedničke i u toku visoke sezone u jednoj porodici mogu biti smeštena do 4 polaznika. Ishrana je na bazi punog pansiona (ručak je lanč paket). Prevoz do škole je obezbeđen kao i prevoz do porodice nakon večernjih aktivnosti.

Mladi uzrasta preko 17 godina mogu birati smeštaj u porodici ili rezidenciji za mlade, na bazi polupansiona.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti se održavaju od ponedeljka do subote. Nedelja je dan za odmaranje. Omiljene aktivnosti najmlađih polaznika su odlazak u vodeni park Splash and Fun park, odlazak na Komino ostrvo i kupanje na peščanoj plaži. Polaznici Teen Club-a vole pena party i zabave na plaži, dok stariji polaznici uživaju u krstarenju i obilascima kultoroloških lokacija. Ostale aktivnosti uključuju razne sportske aktivnosti, obilaske kulturoloških lokaliteta, ekskurzije vikendom, veče roštilja itd.

Cene

 2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 11-13 1600€ 2375€ 3150€
Kamp 14-17 1600€ 2375€ 3150€
Kamp 17-19 1450€ 2150€ 2850€
Fudbalski kamp (10-16) 2000€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Kamp je otvoren od 2.6.-9.9., odnosno od 23.6. za uzrast 17-19. Fudbalski kamp je otvoren od 21.7.-4.8.2018. Boravak je subota na subotu.

Cena obuhvata: kurs jezika od 20 časova nedeljno, smeštaj u Salini Resort Hotelu na bazi punog pansiona (za uzrast 17-19 smeštaj u rezidenciji na bazi polupansiona), vannastavne aktivnosti i izlete, test na početku i sertifikat na kraju programa, materijal za nastavu, Wi-Fi, nadzor, povratni aerodromski transfer.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje (oko 1€ dnevno).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% deviznog dela i 5000 dinara, a ostatak najmanje do 4 nedelje pred put. Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Raiffeisen Banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha