Engleski za medicinare – Oksford

Destinacija

Oksford se nalazi na oko 60km severozapadno od Londona. Univerzitetska tradicija duga 800 godina, pomešana sa kosmpolitskim duhom grada, nudi jedinstven doživljaj koji posetioce ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da ste zainteresovani da posetite univerzitete, građevine iz najranijih perioda kraljevine, muzeje ili da odete u šoping, pab ili noćni klub, Oksford je pravi izbor.

O školi

Oxford English Center je nezavisna privatna škola osnovana 1979. Nastava se odvija tokom cele godine sa polaznicima iz preko 70 zemalja sveta. Škola se nalazi u blizini samog centra Oksforda, okružuju je ulice pune restorana, prodavnica i pabova. Sama škola nalazi se u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi, pored moderno opremljenih učionica poseduje multimedijalni centar, kompjutersku laboratoriju, školski restoran, dvorište sa otvorenom terasom za odmor.

Kursevi

Poslovni engleskiEngleski u oblasti medicine je namenjen doktorima, medicinskim sestrama, farmaceutima, psiholozima, fizioterapeutima, drugim medicinskim radnicima, kao i studentima medicine i srodnih nauka. Kursevi uključuju sledeće teme: kako komunicirati sa pacijentima i kolegama na engleskom, držanje prezentacija, čitanje medicinskih artikala i stručne štampe.
Kandidat se može odlučiti za jedan od sledećih kurseva:

  • AMED kurs namenjen je studentima i stručnjacima koji žele da unaprede znanje opšteg kao i engleskog u oblasti medicine. Kurs uključuje 30 časova nedeljno, od kojih je 20 časova predviđeno za opšti engleski dok se 10 časova održava u mini grupi od maksimum 6 polaznika. U julu i avgustu kurs se ne održava!
  • CM kurs namenjen je medicinskim radnicima kojima je usavršavanje engleskog u oblasti medicine neophodno za posao ili studije. Polaznik nedeljno ima 30 časova isključivo engleskog iz oblasti medicine, i garantuje se napredak posle 2 ili 3 nedelje koliko sam kurs traje. U grupi je maksimum 12 polaznika.
  • B kurs predstavlja individualni, jedan-na-jedan rad sa profesorom, dizajniran prema klijentovim potrebama i željama. Namenjen svim medicinskim radnicima, nudi i pripremu za zaposlenje u Britaniji i inostranstvu. Vrši se priprema u vidu pravljenja adekvatnog CV-a, pisanja pisma za prijavljivanje na posao, priprema za intervju, kao i izučavanje sistema i načina zaposlenja u oblasti medicine u Britaniji.
  • BMED kurs predstavlja mešavinu individualnog i grupnog kursa. Polaznik bira od 25 do 40 časova nastave nedeljno.

Napomena: Kandidat mora imati minimum 20 godina prilikom prijave na kurs.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama tokom cele godine, dok u toku leta polaznici se mogu odlučiti i za smestaj u apartmanima. Porodice sarađuju dugi niz godina sa školom i redovno se kontrolišu kako bi se polaznicima osigurao potreban nivo konfora. U ponudi je opcija u standardnim porodicama na bazi polupansiona (vikendom sva tri obroka) kao i mogućnost rezervisanja “executive” porodice koja garantuje zasebno kupatilo i viši kvalitet samog smeštaja. Apartmani su na bazi najma, na raspolaganju su u julu i avgustu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Većina društvenih aktivnosti je uključeno u cenu. Detaljnije o rasporedu aktivnosti polaznik se može informisati po dolasku na destinaciju. U aktivnosti se ubrajaju razne sportske aktivnosti, izlazak u klubove, pabove i restorane, organizovanje roštilja, odlazak u pozorišta i ostale kulturne manifestacije. Polaznici se takođe mogu odlučiti da uplate specijalne aktivnosti (jahanje konja, joga, golf, aikido, klizanje…), kao i ekskurzije u Bat, London, Kembridž, Statford i Varvik zamak, Stounhendž, Brajton, Bristol …

Cene

2017. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kurs+porodica £ £ £

Dinarski deo iznosi 5000 dinara.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha