ESE škola engleskog na Malti
Za uzrast 18+, u toku cele godine.

Destinacija

Smeštena u Sredozemnom moru, Malta je dom za nešto manje od pola miliona stanovnika i jedna je od najgušće naseljenih zemalja sveta. Zvanični jezici su engleski i malteški.

O školi

ESE škola je osnovana 1996. godine. Nalazi se u Pačevilu, idealnom mestu za mlade, gde ima puno restorana, šoping centara i noćnih klubova. Škola ESE je deo akademske organizacije Claret Group i poseduje priznate sertifikate kao što su EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK i FELTOM. Prvog dana u školi polaznici imaju orijentaciju, gde se upoznaju sa Pačevilom i dobijaju korisne informacije o lokacijama autobuskih stajališta, banaka, pošte, apoteka, a dobijaju i preporuku za restorane i šoping. Škola poseduje 60 klimatizovanih i moderno opremljenih učionica, kompjutersku laboratoriju, Wi-Fi, biblioteku sa audio i video materijalom za učenje. Kantina za užinu i prostrani laundž polaznicima pružaju priliku za dodatno druženje.

Kursevi

Nastava se odvija u grupama od maksimum 12 polaznika. U specijalizovanim grupama je 6-8 polaznika. Nastavu je moguće započeti svakog ponedeljka. Čas traje 45 minuta. Zastupljeni su svi nivoi znanja jezika.

Kursevi engleskog jezika: standardni (20 časova nedeljno), intenzivni (30 časova nedeljno), super intenzivni (20 časova grupne nastave i 10 individualnih časova nedeljno), individualni.

Specijalni programi: poslovni engleski, program za uzrast 50+, program za mlade 30+, program za mlade za uzrast 17+ (u toku leta), mini grupe, porodični program (u toku leta), priprema za IELTS, TOEIC, TOEFL.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u rezidencijama, apartmanima, porodicama i hotelima.

Rezidencija se nalazi u okviru ESE kompleksa. Sve sobe su dvokrevetne i klimatizovane. Poseduju sopstveno kupatilo, radni sto, kablovsku televiziju, telefon i besplatan Wi-Fi. U okviru rezidencije se nalazi i recepcija. Doručak je u ceni i služi se u The Cake Box kafeu koji se nalazi u prizemlju škole. U neposrednoj blizini se nalazi još jedna rezidencija, Whitehouse Hostel.

Apartmani su kompletno opremljeni po visokom standardu. Udaljeni su od par minuta do 15ak minuta hoda od škole. Posteljina i peškiri su obezbeđeni, a čišćenje je jednom nedeljno. Apartmani poseduju dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju i trpezariju, besplatan Wi-Fi. U većini apartmana upotreba klima uređaja je u ceni.

Porodice su proverene i pažljivo odabrane. Prednost smeštaja u porodicama je komunikacija sa lokalnim stanovništvom. Većina porodica je na pešačkoj distanci od škole, od 5 do 20 minuta pešice. Smeštaj je u višekrevetnim sobama, a uz doplatu su moguće i jednokrevetne. Ishrana je na bazi polupansiona.
Hoteli poseduju 3, 4 i 5 zvezdica i nalaze se na pešačkoj distanci ili do 10ak minuta vožnje kolima od škole.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilazak glavnog grada Valete, obilasci gradova, sportovi…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+ESE rezid.1/2 ND* 1000€ 1475€ 1950€
Stand.kurs+Whitehouse Hostel 1/2 780€ 1145€ 1510€
Stand.kurs+Economy App. 1/2 780€ 1145€ 1510€
Stand.kurs+porodica 1/2 PP 840€ 1235€ 1630€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara.

Polasci su svake nedelje, u toku cele godine. Boravak je nedelja na subotu. Visoka sezona je u periodu 10.6-1.9.2018.

Doplata za intenzivni kurs je 95€ nedeljno.
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 100€ nedeljno.
Doplata za visoku sezonu za smeštaj u porodici, rezidencijama i nekim apartmanima iznosi 100€ nedeljno (u Superior Plus i Superior 30+ apartmanima, doplata je od 110 do 120€ nedeljno).
Doplata za sopstveno kupatilo u apartmanima iznosi 25€ nedeljno.
*Za rezervacije dvokrevetne sobe u niskoj sezoni u ESE rezidenciji, plaća se doplata za jednokrevetnu sobu, ukoliko polaznik putuje sâm.

Cena obuhvata: standardni kurs jezika (20 časova nedeljno), materijal za nastavu, odabrani smeštaj, ECO taksu, transfere, testiranje na početku i sertifikat na kraju kursa.

Cena ne obuhvata: avio kartu i zdravstveno osiguranje.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% deviznog dela i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka programa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Raiffeisen Banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha