Engleski za pravnike – Oksford

Destinacija

Oksford se nalazi na oko 60km severozapadno od Londona. Univerzitetska tradicija duga 800 godina, pomešana sa kosmpolitskim duhom grada, nudi jedinstven doživljaj koji posetioce ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da ste zainteresovani da posetite univerzitete, građevine iz najranijih perioda kraljevine, muzeje ili da odete u šoping, pab ili noćni klub, Oksford je pravi izbor.

O školi

Oxford English Center je nezavisna privatna škola osnovana 1979. Nastava se odvija tokom cele godine sa polaznicima iz preko 70 zemalja sveta. Škola se nalazi u blizini samog centra Oksforda, okružuju je ulice pune restorana, prodavnica i pabova. Sama škola nalazi se u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi, i pored moderno opremljenih učionica poseduje multimedijalni centar, kompjutersku laboratoriju, školski restoran, dvorište sa otvorenom terasom za odmor.

Kursevi

Poslovni engleskiKursevi su namenjeni polaznicima sredneg i naprednog znanja engleskog jezika koji trenutno rade, žele da se zaposle ili studiraju u oblasti prava. Kurs je takođe pogodan za polaznike koji su zainteresovani za britanski pravni sistem, pripreme za dobijanje ILEC sertifikata ili za učenje engleskog jezika u sferi prava. Cilj i svrha ovih kurseva je poboljšanje konverzacije, pregovaranja i držanja prezentacija na engleskom u oblasti prava, bogaćenje rečnika i veštine pisanja kao i mogućnost da se polazniku omogući lakša komunikacija u ovoj oblasti.

  • LG kurs sadrži nedeljno 20 časova opšteg engleskog i 10 časova specijalnog treninga iz oblasti prava u kojima grupa broji do maksimum 6 članova. Tokom kursa obrađuje se knjiga internacionalnog prava na engleskom. Takođe se praktikuje upotreba interneta i video vežbi u nastavi. Sadržaj kurseva može obuhvatiti razne teme, kao što su krivično i građansko pravo, struktura sudova, zakonske studije slučaja, priprema za ILEC ispit itd.
  • B kurs je individualan, specijalizovan jedan-na-jedan kurs sa profesorom. Polaznik bira od 15 do 40 časova nedeljno. Takođe, može zajedno da kombinuje jedan-na-jedan kurs sa grupnim kursom.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama tokom cele godine, dok u toku leta polaznici se mogu odlučiti i za smestaj u apartmanima. Porodice sarađuju dugi niz godina sa školom i redovno se kontrolišu kako bi se polaznicima osigurao potreban nivo konfora. U ponudi je opcija u standardnim porodicama na bazi polupansiona (vikendom sva tri obroka) kao i mogućnost rezervisanja “executive” porodice koja garantuje zasebno kupatilo i viši kvalitet samog smeštaja. Apartmani su na bazi najma, na raspolaganju su u julu i avgustu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Većina društvenih aktivnosti je uključena u cenu. Detaljnije o rasporedu aktivnosti polaznik se može informisati po dolasku na destinaciju. U aktivnosti se ubrajaju razne sportske aktivnosti, izlazak u klubove, pabove i restorane, organizovanje roštilja, odlazak u pozorišta i ostale kulturne manifestacije. Polaznici se takođe mogu odlučiti da uplate specijalne aktivnosti (jahanje konja, joga, golf, aikido, klizanje…), kao i ekskurzije u Bat, London, Kembridž, Statford i Varvik zamak, Stounhendž, Brajton, Bristol …

Cene

2017. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Legal English (20+10)+porodica 1/1 PP £  £  £

Dinarski deo iznosi 5000 dinara.
Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha