Engleski jezik u Australiji – Škola Langports Sidnej
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Sidnej je glavni grad australijske države Novi Južni Vels. Ujedno, ovo je najveći australijski grad i najveći grad na južnoj hemisferi. Nalazi se na jugoistoku Australije, oko zaliva Botani Bej. Sidnej je finansijski, kulturni i turistički centar Australije. Iako nije glavni grad ove države, često se tako naziva. U njemu živi oko 4 miliona stanovnika.

O školi

Škola Langports u Sidneju se nalazi u centru Darling Harbour, koji je jedan od najvećih gradskih centara za šoping i zabavu. Do kampusa se lako dolazi gradskim prevozom, a na samo je 10 minuta pešice od centra grada. U blizini je i poznati sidnejski akvarijum.

Škola ima 19 moderno opremljenih učionica, biblioteku, kantinu, laundž… U školi se jako zastupljena internacionalnost. Ima najviše polaznika iz Francuske, Japana, Brazila, Koreje, Švajcarske…

Kursevi

AustraliaNastava se odvija u 7 različitih nivoa znanja, u grupama od 12 polaznika u proseku. Kursevi počinju svakog ponedeljka.

Kursevi: standardni (20 časova nedeljno) i intenzivni (25 časova nedeljno), poslovni engleski, kursevi sa fokusom na izgovoru, gramatici, i drugi.

Specijalni programi: priprema za IELTS, TOEFL, TOEIC, Cambridge examination i TESOL.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama, studentskim apartmanima, a na lični zahtev i u hotelima. Porodice su prosečno udaljene 30-60 minuta prevozom od škole. Tačnu adresu porodice polaznik dobija do 2 nedelje pred put. U porodici postoji najviše dva polaznika, i obavezno su različite nacionalnosti. Polaznici imaju priliku da usavršavaju engleski jezik pričajući sa ukućanima. Ishrana je na bazi polupansiona u toku nedelje, a vikendom je pun pansion (16 obroka nedeljno).

Dolazak/odlazak u porodici može biti subotom ili nedeljom.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: brojne sportske aktivnosti poput surfovanja, fubala, odbojke na plaži, „druženje“ sa kengurima, koalama i delfinima, odlazak na plažu i druge ekskurzije vikendom. Obilazak grada: sidnejska opera, sidnejski toranj, akvarijum, botanička bašta…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica*  1810 AUD  2470 AUD  3130 AUD
Stand.kurs+rezidencija**  1880 AUD  2575 AUD  3270 AUD

* Smeštaj u porodici je moguće rezervisati minimum na 4 nedelje, osim ukoliko kurs jezika traje kraće. Cena je data za smeštaj u jednokrevetnoj sobi, na bazi polupansiona.
** Cena je data za smeštaj u jednokrevetnoj sobi, na bazi najma.

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Doplata za intenzivni kurs iznosi 4​0​AUD nedeljno.

Cena uključuje: standardni kurs (15 sati nedeljno), smeštaj po izboru, testiranje na početku, sertifikat na kraju kursa.

Cena ne uključuje: avio kartu, transfer, materijal za nastavu 15 AUD nedeljno, troškove viziranja (cena varira u zavisnosti od tipa vize, turistička 135 AUD, a studijska 550 AUD), zdravstveno osiguranje (cca 2€ dnevno). Za studijski tip vize prema propisima Australijskih imigracionih vlasti mora se uplatiti i zdravstveno osiguranje OSHC – Overseas Student Health Cover.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha