Edinburgh Academy – kamp jezika u Škotskoj
Za uzrast 12-17 godina, u toku leta.

Destinacija

Edinburg, prestonica Škotske, drevni grad sa ostacima iz srednjevekovnog perioda. Iz grada se pruža izuzetan pogled na more i okolna brda, a gradom dominira uzvišenje na kojem se nalazi dvorac. Interesantno je videti ostatke srednjevekovnog Starog grada, palate, istorijske građevine i brojne muzeje. Edinburg je takođe odlična šoping destinacija sa puno kafea i restorana gde se oseća internacionalni duh grada.

O kampu

Kamp jezika se odvija u okviru škole The Edinburgh Acedemy. To je privatna internatska škola koja datira iz 1824. godine. Locirana je u istorijskom delu, na 10 minuta vožnje od centra grada.

Kamp jezika se organizuje u toku leta,  za decu i tinejdžere uzrasta od 12 do 17 godina. Polaznicima su na raspolaganju odlični uslovi za učenje jezika kao i brojne opcije za zabavu, sport i rekreaciju. Kapaciteta je 300 đaka.

Program

Program učenja jezika traje od ponedeljka do petka u trajanju od 15 sati (20 lekcija) nedeljno. Testiranje se vrši na samom početku kursa, a po završetku programa svi kandidati dobijaju sertifikat o završenom kursu. Nakon časova, počinje program sa aktivnostima predviđenim po nedeljnom rasporedu.

U okviru programa postoje brojne aktivnosti. U okviru kampusa postoje teniski tereni, sportske hale i igrališta. Popodnevne i večernje aktivnosti obuhvataju sportove (fudbal, odbojka), filmske projekcije, disko večeri, Talent Show, Fashion Show…

Obezbeđene su jedna celodnevna i jedna poludnevna ekskurzija nedeljno. Celodnevne ekskurzije su: Loch Lomond and Stirling, Glasgow, Alnwick Castle. Poludnevne ekskurzije su: Edinburgh Castle, St Andrew’s, Dunfermline…
Primer aktivnosti 

Smeštaj

Smeštaj je rezidencijalni ili u okviru porodica.
Rezidencijalni smeštaj je organizovan u okviru Napier Univerziteta koji se nalazi u centru grada. Potrebna je kraća vožnja autobusom do škole (karte su obezbeđene). Sobe su jednokrevetne ili višekrevetne, kompetno opremljene, sa zajedničkim kupatilom (na četvoro polaznika jedno kupatilo). Rezidencija sadrži zajedničku prostoriju i vešernicu.

Ishrana je organizovana na bazi punog pansiona. Doručak, ručak (lanč paketi na ekskurzijama), večera i užina uveče su obezbeđeni svakog dana. Na upit, može se organizovati vegeterijanska ili neka druga vrsta ishrane.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp-rezidencija £2020 £2980 £3940

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Datumi kampa: 1.7.-5.8.2018. Boravak je nedelja na nedelju.

Cena obuhvata: 20 sati nastave engleskog nedeljno, smeštaj na bazi punog pansiona, materijal za nastavu, sertifikat.

Cena ne obuhvata: vizu, avio kartu (cena varira u zavisnosti od datuma), aerodromski transfer £60 po pravcu sa EDI aerodroma, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).

Prijavljivanje i način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha