Kursevi jezika Novi Zeland – Dominion škola engleskog jezika – Okland
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Okland je najveći grad na Novom Zelandu. Nalazi se na Severnom ostrvu. Na širem prostoru grada živi trećina novozelandskog stanovništva.

O školi

Dominion škola je osnovana 1969. godine. Akreditovana je od strane nadležnih institucija. U školi je izražen nacionalni miks sa preko 30 različitih nacionalnosti. U okviru škole su moderno opremljene učionice, laundž za odmor, biblioteka, kuhinja koju koriste polaznici, kompjuterska laboratorija. Moguće je napraviti kombinaciju učenja jezika u oba centra (Okland i Krajstčerč). Obe škole se nalaze u strogom centru grada.

Kursevi

Nastavu možete započeti svakog ponedeljka. Postoji 8 nivoa znanja, od početnog do naprednog. Učenje je u grupama u proseku od 11 polaznika, a maksimum je 14 u grupi. Čas traje 50 minuta.

Kursevi: opšti engleski jezik (u trajanju od 12.5, 20 ili 25 sati nedeljno), pripreme za Cambridge FCE, CAE i CPE, priprema za TOEIC i IELTS, TECSOL (kurs za profesore jezika).

Specijalni programi: engleski plus aktivnosti, porodični kursevi, kursevi za tinejdžere, specijalni program 50+.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama, apartmanima, studentskim domovima, a na specijalan zahtev i u hotelima. Apartmani i studentski domovi se nalaze u centru grada, u blizini škole.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Škola organizuje bogat sportski program (tenis, badminton, golf, fudbal, ragbi, planinarenje, vožnja rolera i kajaka), odlazak u zoološki vrt, posete muzejima, planatarijumu, izlaske u noćne klubove, pabove i dr.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica  $1740  $2390  $3040

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Doplate: Za polaznike mlađe od 18 godina, postoji doplata za smeštaj u iznosu od $30 nedeljno. Transfer iznosi $100 po pravcu.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha