Buckswood College je privatna internatska škola u kojoj se u toku leta organizuje kamp engleskog jezika.
Postoji specijalizovan Chelsea F.C. fudbalski kamp!
Letnji kamp za uzrast 8-17 godina

Destinacija

Buckswood je privatna internatska škola na jugu Engleske, u mestu Hejstings. Nalazi se na 90 minuta vožnje vozom od Londona. Škola u toku godine prima 400 učenika iz 50 različitih zemalja sveta. 

Buckswood obuhvata i Fudbalsku akademiju. Škola u toku godine prima 400 učenika iz 50 različitih zemalja sveta. Fudbalsku Akademiju pohađaju đaci od 11 do 18 godina starosti.


Kamp jezika je organizovan u okviru škole, za polaznike uzrasta od 8 do 17 godina, u toku letnjeg raspusta. Osmišljen je kako bi se postigao maksimum u akademskom smislu uz puno zabave i aktivnosti. U toku pre podneva organizovana je nastava sa 20 časova engleskog jezika nedeljno. Posle podne i uveče organizovane su aktivnosti i druženja, kao i celodnevne i poludnevne ekskurzije. Pored modernih učionica za nastavu, kampus raspolaže sportskom dvoranom, trpezarijom gde se služe obroci, prostorijama za odmor i rekreaciju, teniskim terenima, terenom za jahanje konja, fudbalskim terenom, muzičkim centrom, centrom za glumu, medije, umetničke veštine itd.

O kampu

Kursevi su organizovani za sve nivoe znanja. Grupe broje maksimum 15 polaznika.
Aktivnosti obuhvataju razne sportove, umetničke radionice, muziku, pozorište.
Ekskurzije obuhvataju odlaske u London, Oksford, Kembridž, Kenterberi.

Postoji specijalizovan Fudbalski kamp. Njega drže predstavnici Chelsea F.C. Foundation-a. Polaznici imaju dodatnih 6 časova fudbala nedeljno. Treninzi se održavaju na fudbalskom terenu, u teretani i na bazenu.

Smeštaj

Smeštajne jedinice se nalaze u okviru školskog kampusa. Postoji nekoliko kuća/apartmana duž celog kampusa gde su učenici podeljeni po polu i godištu. Svaki objekat ima različit smeštajni kapacitet i tip soba. Svaka kuća ima supervizora odgovornog za smeštaj i komfor učenika. Svaka soba ima krevet, sto, stolicu, mesto za odlaganje stvari. Sobe deli 1-4 polaznika. Sobe su uglavnom sa zajedničkim kupatilom. Svi školski objekti za odmor i rekreaciju su na raspolaganu polaznicima i van nastave.
Obroci su takođe obezbeđeni na samom kampusu. Vodi se računa o izboru namirnica, da ishrana bude zdrava od uvek svežih namirnica. Kuvar koji brine o ishrani je zapošljen u školi u toku cele godine. Obroci se služe u kantini po principu samoposluživanja. Polaznici imaju izbor od 2-3 jela.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 2010£ 2885£ 3760£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-18.8.2018.

Cena obuhvata: 20 časova kursa engleskog jezika nedeljno, 6 časova fudbala nedeljno koje drži trener Čelsija, smeštaj u četvorokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona, poslepodnevne i večernje aktivnosti, dve celodnevne i dve poludnevne aktivnosti nedeljno, aerodromski transfer, materijal za nastavu, uslugu pranja veša.

Cena ne obuhvata: avio kartu, troškove vize (oko 120€, plaća se na sajtu ambasade), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).


Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha