Letnji kamp engleskog Brooke House
Odobravamo popust od 50£ za prijave do kraja 2017.!

Lokacija

Brooke House College je internatska škola u Engleskoj. Nalazi se u gradiću Market Harborough, severno od Londona, koji je udaljen dva sata vožnje automobilom. Pripada okrugu Leicestershire u blizini Oksforda, Kembridža i Birmingema.

O školi

Sa tradicijom dugom 35 godina, ova internatska škola priprema mlade iz svih krajeva sveta za upise na prestižne univerzitete u Velikoj Britaniji i SAD-u, kroz programe GCSE, A Levels i University Foundation. Glavni fokus je na biznisu, ekonomiji, računovodstvu i inženjerstvu. Škola je 100% rezidencijalna, što znači da osoblje i đaci žive u okviru kampusa. Škola ima fudbalski i košarkaški tim i takmiče se protiv drugih škola i lokalnih klubova, a za one koji se ne bave profesionalno ni fudbalom ni košarkom, tu su brojna kulturna dešavanja i drugi rekreativni sportovi.

U toku letnjeg raspusta u okviru kampusa organizuje se letnji kamp engleskog jezika već 30 godina. Polaznici dolaze iz celog sveta čineći internacionalni miks. Većina profesora koja drži nastavu su stalni profesori koji inače u toku godine predaju u školi. Kamp je interesantan i đacima koji razmišljaju da nastave školovanje u Engleskoj kako bi nakon nekog vremena provedenog u školi shvatili da li škola adekvatan izbor za njih. U okviru kampusa su tereni za fudbal, košarku, odbojku, bazen, stoni tenis, puno zelenila i prostora na otvorenom, kompjuteri, TV, WiFi.

Program

Postoji više opcija programa između kojih polaznici biraju.

  • Engleski plus aktivnosti – 15 sati opšteg engleskog u toku nedelje, aktivnosti u toku poslepodneva, aktivnosti poput sportskih (plivanje, košarka, badminton, tenis, fudbal), ples, kuglanje, odlazak u bioskop i šoping, ekskurzije, grupna takmičenja.
  • Engleski plus jahanje –  15 sati opšteg engleskog u toku nedelje, 10 sati jahanja, nadzor instruktora jahanja, mogućnost jahanja u jako lepim predelima.
  • Engleski plus Golf – 15 sati opšteg engleskog u toku nedelje, 12 sati golfa, nadzor instruktora golfa.
  • Intenzivni kurs – 27 sati engleskog nedeljno (15 sati opšteg engleskog i 12 sati nastave iz britanske kulture).
  • Priprema za IELTS – 27 sati engleskog nedeljno (15 sati pripreme za IELTS i 12 sati nastave iz britanske kulture)
  • Engleski plus karting – 15 sati opšteg engleskog u toku nedelje, 10 sati kartinga, nadzor instruktora kartinga.

Aktivnosti

Večernje aktivnosti obuhvataju disko, kvizove, igrice, DVD veče, sportove, pravljenje nakita…

Celodnevne ekskurzije su odlazak u London, poseta muzejima u Londonu i šoping, odlazak u Okford, poseta univerziteta u Oksfordu, Jork, Kembridž, Birmingem, Vinsdor…
Poludnevne ekskurzije su: odlazak u Hari Poter studio, zamkove, Notingem…
Primer rasporeda

Smeštaj

Smeštaj je u okviru kampusa u jednokrevetnim, dvokrevetnim i ponekad trokrevetnim sobama. Sve sobe su komforne i kompletno moderno opremljene. Sobe se nalaze u kućama u okviru kampusa, od kojih svaka ima dnevni boravak i kuhinju gde đaci mogu da provode vreme sa svojim vršnjacima. Dečaci i devojčice su odvojeni. U okviru samog kampusa su bazen, sportski tereni, sto za stoni tenis, bilijar. Kuvari spremaju svežu hranu svakog dana đacima s posebnom pažnjom, jer je veliki nacionalni miks u okviru kampusa, i sve ukuse treba zadovoljiti.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1800£ 2700£ 3600£

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 01.07.-26.8.2018.

Cena uključuje: odabranu vrstu kursa, smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, dve celodnevne ekskurzije nedeljno (subotom i nedeljom), jednu poludnevnu ekskurziju nedeljno (sredom posle podne), popodnevne i večernje aktivnosti, dostupnu telefonsku liniju 24h za hitne slučajeve, test na početku kursa i sertifikat po završetku programa. Cena u tabeli je data za program Engleski plus aktivnosti. Za ostale programe u ponudi, proverite u agenciji, jer cene variraju.

Cena ne uključuje: troškove vize (oko 120€, plaća se ambasadi), troškove prevoza (agencija obezbeđuje avio kartu), transfer – Hitrou 275£.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do 8 nedelja pred put.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha